БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниІван Сушинський йде з посади директора «Укрбургазу»

Іван Сушинський йде з посади директора «Укрбургазу»

25.01.2024

Іван Сушинський залишає посаду директора БУ «Укрбургаз» АТ «Укргазвидобування», повідомляє НафтоРинок з посиланням на джерела в компанії. 25 січня – останній робочий день Сушинського в компанії.

За словами співрозмовників НафтоРинку, Івану Івановичу запропонували інше робоче місце в компанії, проте він відмовився.

Іван Сушинський є випускником ІФТУНГ. До приходу в «Укргазвидобування» у 2017р працював в Охтирському управлінні бурових робіт ПАТ «Укрнафта».

В «Укргазвидобування» прийшов на позицію головного інженера БУ «Укрбургаз», потім заступника директора з виробництва. З 21 квітня 2020р тимчасово виконував обов'язки директора БУ «Укрбургаз» після звільнення за власним бажанням Сергія Скиби. Змінив на позиції керівника «Укрбургаз» Генадія Чеховича 13 січня 2021р.

Як повідомляло ExPro, протягом січня з УГВ звільнилося ряд топ-менеджерів, серед яких директор із земельних відносин та взаємодії з громадами Геннадій Слепцов та директорка з управління персоналом УГВ Марина Петренко. Наприкінці грудня компанію залишив директор ГПУ «Шебелинкагазвидобування» Андрій Охотніков.