БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини«Західнадрасервіс» планує пробурити дві розвідувальні свердловини на Тисовецькій ділянці Угнівської УРП

«Західнадрасервіс» планує пробурити дві розвідувальні свердловини на Тисовецькій ділянці Угнівської УРП

12.02.2024

ТОВ «Велл Ко», яка входить до групи «Західнадрасервіс», планує пробурити дві розвідувальні свердловини на ділянці Угнівська 3 (Тисовецька) у Самбірському районі. Про це йдеться у повідомленні компанії про планову діяльність, що підлягає оцінці впливу на довкілля.

Компанія планує спорудити свердловини №13-Тисовецька та №14-Тисовецька на ділянці Угнівська 3 з метою розвідки нафтових та газових покладів. Максимальна глибина свердловин – 1 800 м. Очікуваний об’єм видобутку становить 20 тис куб м нафти на добу та 10 тис куб м природного газу на добу.

Для спорудження свердловин передбачається використання бурової установки з електричним або дизельним приводом потужністю до 900 кВт. Спосіб буріння – роторний, передбачається кріплення ствола свердловин високогерметичними обсадними трубами.

Після завершення буріння, у разі виявлення промислового притоку нафти та газу, передбачається підключення свердловин до проектованого пункту збору нафти та установки підготовки газу. Будівництво буде оцінено в іншій процедурі ОВД після буріння свердловин та виявлення припливів нафти та газу.

Група «Західнадрасервіс» отримала перемогу в УРП - конкурсі щодо розробки Угнівської площі, у липні 2019р. Для участі у ньому було створено компанію ТОВ «Велл Ко» - що забезпечує виконання усіх зобов’язань за даною угодою. Наразі це єдина УРП, де здійснюється видобуток газу.

Угнівська площа знаходиться на території Львівської та Івано-Франківської областей, площею 967,44 кв км. Вона поділена на шість окремих перспективних ділянок: Угнівська 1, Угнівська 2 (Липниківська), Угнівська 3 (Тисовецька), Угнівська 4 (Дібровська), Угнівська 5 (Тершаківська), Угнівська 6 (Саджавська), які вирізняються за геологічною будовою, геолого-геофізичною вивченістю, перспективами нафтогазоносності надр.