БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниУГВ відновило процес закупівлі труб, потенційний переможець – «Інтерпайп Україна»

УГВ відновило процес закупівлі труб, потенційний переможець – «Інтерпайп Україна»

12.02.2024

АТ «Укргазвидобування» відновило процес закупівлі безшовних обсадних труб на чотирьох тендерах на Prozorro. Нагадаємо, закупівлі труб були призупинені через скаргу Vorex LLC до Антимонопольного комітету України (АМКУ) з приводу зазначених умов закупівлі. Як зазначило Vorex, терміни поставки у 120 календарних днів є дискримінаційними по відношенню до іноземних компаній.

УГВ 6 лютого 2024р опублікувало на платформі Prozorro рішення від АМКУ про відмову Vorex у задоволені скарги, оскільки компанія не довела неможливість виконання наведених в тендерній документації умов. УГВ повідомило, що зазначені терміни поставки були сформовані відповідно до планів буріння та з нагальною потребою компанії в обсадній трубі для забезпечення безперебійності виробничого процесу та, відповідно, видобутку вуглеводнів. Також, на противагу заяві Vorex про дискримінаційні умови поставки, УГВ надало перелік тендерів з закупівлі обсадних безшовних труб з терміном поставки 90 календарних днів, в яких Vorex взяло участь і стало переможцем.

Таким чином, процес закупівлі було відновлено. ТОВ «Інтерпайп Україна» подало найкращі тендерні пропозиції в 4 тендерах від «Укргазвидобування» на закупівлю 232,9 км безшовних обсадних труб і очікує підписання договорів загальною вартістю 1,15 млрд грн (з ПДВ). В тендерах взяли участь три компанії: Vorex LLC, ТОВ «Нафтосервіс» та «Інтерпайп Україна», остання з яких подала найкращі пропозиції.