БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниBaker Hughes і «Надра України» обговорили сотрудічество у сфері нафтогазовидобування

Baker Hughes і «Надра України» обговорили сотрудічество у сфері нафтогазовидобування

Відбулася зустріч Голови правління ПАТ «Національна акціонерна компанія «Надра України» Ярослава Климовича з директором компанії Baker Hughes в Східній Європі Лукашем Островскі, під час якої українська сторона отримала пропозицію про співробітництво у сфері нафтогазовидобування. Зустріч ініціювали представники Baker Hughes у зв'язку з розширенням діяльності на території країн Східної Європи, повідомляє компанія.
 
Під час зустрічі представник Baker Hughes повідомив, що компанія готова спільно розробити плани можливої ​​співпраці з українськими видобувними підприємствами і впровадити нові технології на розробку родовищ, буріння свердловин, видобуток і транспортування нафти і газу. Як відомо, Baker Hughes займає провідне місце в сфері з надання послуг видобувним компаніям світу, які працюють в нафтогазовому секторі. Компанія має виробничі структури на території Німеччини та Румунії. Зараз веде активну діяльність з розповсюдження своїх технологій на території східно-європейських країн, і України зокрема.
 
Голова правління Національної акціонерної компанії «Надра України» запевнив іноземних представників, що дана пропозиція оперативно і по гідності буде розглянуто на державному рівні. «Для нас пріоритетним завданням залишається розвиток вітчизняного енергоринку, тому дане партнерство зможе сприяти виконанню цього завдання», - зазначив під час зустрічі Ярослав Климович.
 
 
27 лютого 2015
oil-gas-energy.com.ua