БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниEni і Petrovietnam підписали УРП з розробки двох блоків на шельфі М'янми

Eni і Petrovietnam підписали УРП з розробки двох блоків на шельфі М'янми

31 березня 2015

 

Італійська Eni і в'єтнамська Petrovietnam Exploration Production Corporation Limited підписали два контракти про розподіл продукції (УРП) з розробки блоків MD-02 і MD-04 на шельфі М'янми, йдеться в повідомленні Eni. Згідно УРП, Eni отримає в проекті 80-відсоткову частку і статус оператора, Petrovietnam - 20%.
 
Блок MD-2 розташований в південній частині Бенгальської затоки, в басейну Rakhine, приблизно в 135 кілометрах від узбережжя, на захід від родовища Ядана - найбільшого шельфового родовища, відкритого в М'янмі. Блок займає площу 10,33 тисячі квадратних кілометрів, а глибина в межах ділянки - від 500 метрів до 2,4 тисячі метрів. Блок MD-4 знаходиться в басейні Moattama-South Andaman, приблизно в 230 кілометрах від узбережжя, на захід від газового родовища Етагун. Площа 5,9 тисячі квадратних кілометрів, глибина - від 1,5-2,2 тисячі метрів.
 
«Підписавши сьогодні контракти, ми ще більше розширили наш портфель геологорозвідувальних активів за рахунок нових можливостей, які дозволяють Eni посилити свою присутність в країні із значним потенціалом і швидко розвивається. Сьогодні ми стали одним з найбільших операторів по геологорозвідувальних робіт у М'янмі, роблячи ще один крок у бік нашого розвитку в Південно-Східній Азії, де ми вже працюємо в Китаї, В'єтнамі та Індонезії», - сказав гендиректор Eni Клаудіо Дескальці.
 
Контракти по двом блокам передбачають проведення геологічного вивчення протягом двох років та геологорозвідування протягом шести років. Eni почав працювати в М'янмі в липні 2014 року, підписавши УРП на розвідку двох шельфових блоків RSF-5 і PSC-K.
 
 
31 березня 2015
www.oil-gas-energy.com.ua