БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниЕАКС: «Соціально-економічні переваги проектів розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів, які реалізуються в світі»

ЕАКС: «Соціально-економічні переваги проектів розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів, які реалізуються в світі»

7 квітня 2015 р. Науково-технічний центр «Псіхєя» проведе експертно-аналітичний круглий стіл (ЕАКС) на тему «Соціально-економічні переваги проектів розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів, які реалізуються в світі».
 
Порядок денний:
 
Презентація проекту «Забезпечення спроможності представників органів місцевого самоврядування та місцевих громад реалізовувати соціально-економічні переваги проектів із розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів в Україні».
Представлення переліку проектів із розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів, що реалізуються в світі (Великобританія, Канада, Польща) для їх порівняльного аналізу. Визначення переліку соціально-економічних переваг.
Обговорення результатів соціологічного дослідження, проведеного в Донецькій області (Артемівській, Костянтинівський, Олександрівський, Слов’янський райони), вибір елементів проектів, що відповідають особливостям регіону.
Визначення регіонально адаптованого переліку соціально-економічних переваг проектів розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів в Україні.
Презентація монографій «Нетрадиційні вуглеводні: сучасність і майбутнє» та «Сучасні проблеми державної політики у сфері видобутку нетрадиційних вуглеводнів в Україні».
 
Доповідачі: 
 
Рябцев Геннадій Леонідович – директор спеціальних проектів Науково-технічного центру «Псіхєя», доктор наук державного управління, професор.
Ніцович Роман Ігорович – керівник програм аналітичного центру DiXi Group.
Гончар Михайло Михайлович – директор Центру глобалістики «Стратегія XXI».
Дата проведення:           07.04.2015 /вівторок/
 
Регламент:
 
14:00 — 14:20 – реєстрація учасників;
14:20 — 16:45  – час роботи круглого столу;
16:45 – підведення підсумків.
 
Місце проведення: вул. Фрунзе, 40-г, 2 поверх; Київ, Україна, офіс НТЦ «ПСІХЄЯ»
 
Передбачено відеозапис ЕАКС з наступною публікацією змонтованого варіанту на сайті http://oilreview.kiev.ua/category/eaks/
 
За результатами ЕАКС готується прес-реліз з розсилкою по ЗМІ, публікація аналітичної статті в журналі «Термінал: нафтовий огляд», а також матеріал до практичних рекомендацій з дієвого використання соціально-економічних переваг проектів із розвідки та видобутку нетрадиційних вуглеводнів в Україні. Висновки і рекомендації круглого столу використовуються експертами НТЦ «Псіхєя» в коментарях для галузевих програм ведучих телевізійних, радіо, електронних і друкованих засобів масової інформації, в наукових публікаціях.
 
Оргкомітет:
Тел./факс: +38 /044/  234-6839, 234-6847
e-mail: mvv@ukroil.com.ua