БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниShell переміщує бурові установки в район Аляски і чекає від влади США дозвіл на буріння

Shell переміщує бурові установки в район Аляски і чекає від влади США дозвіл на буріння

07 квітня 2015
Компанія Royal Dutch Shell переміщує Бурові установки в район Аляски, сподіваючісь на Відновлення буріння, Дозвіл на Пожалуйста нафтова компанія чекає від влади США. Про це сообщает Reuters. Shell сподівається відродіті свою програму буріння в Арктіці через два роки после того, як ее бурова установка Сіла на міліну на шельфі Аляски, что віклікало Бурхливий Обурення екологів. Альо галі до Отримання Дозволу від американського міністра внутрішніх справ датсько-британський нафтовий гігант переводити в район передбачуваності буріння установки Noble Discoverer и Polar Pioneer, так як літній сезон операцій в Арктіці краток.
 
Бурові судна «направляються до Північної Америки перед можливости качаном сезону буріння 2015 року», заявила прес-секретар Shell. - Залишкова решение относительно сезону 2015 буде залежаться від Отримання Дозволу та Врегулювання правових перешкоду, а такоже від Нашої ОЦІНКИ готовності до успішної та безпечної розвідці, - додала прес-секретар. - Це багаторічна програма, и КОЖЕН наш крок на відповідність усім необхіднім умів.
 
У січні генеральний директор Shell Бен Ван Беерден говорів, что хочет повернута в Арктику цього літа, так як Shell Вже витрат $ 1 млрд на підготовку. Обслуговування устаткування і Утримання персоналу в РЕГІОНІ обходитися Shell в кілька сотень миллионов долларов на рік, даже коли буріння НЕ веде, сказавши фінансовий директор Компанії Саймон Генрі. Компанія Royal Dutch Shell прагнем повернута в Арктику, незважаючі на протести екологів. Їх настороженість віклікана, Наприклад, аварією на нафтовій платформі «Куллук». З еколог консолідується и офіційний Вашингтон. Так, міністру внутрішніх справ США Саллі Джуєл зазначилися: «Арктика - це очень Важлива ськладової национальной енергетічної стратегії адміністрації, и ми як и раніше дотрімуємося вдумлівого и збалансований підходу до відачі ліцензій та Розвідки на Нафту біля берегів Аляски».
 
План Shell в Чукотському морі может включать использование двох бурових, Які дадуть можлівість відобуваті около 400 тис. Бар. / Добу., Що примерно складає половину поточного відобутку нефти Великобритании в Північному морі. Освоєння запасів нефти і газу в Арктіці є очень Важлива для того, щоб задовольніті світовий Попит на Енергію после 2040 року. Рішення схваліті повернення Shell на Аляску может такоже прізвесті до того, что Інші країни такоже почнут розробка Арктична запасів. Наприклад, Канадська Imperial Oil планирует почату буріння на канадській территории в морі Бофорта до кінця поточного десятиліття.
 
За матеріалами Reuters
 
 
07 квітня 2015
oil-gas-energy.com.ua