БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини«Горизонти» пробурять три свердловини для «Укрнафти» на Львівщині

«Горизонти» пробурять три свердловини для «Укрнафти» на Львівщині

15.09.2023

ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» пробурить три свердловини для ПАТ «Укрнафта» на Верхньомасловецькому родовищі, що на Львівщині. Про це повідомив Заступник директора з розвідки та розробки родовищ «Укрнафти» Володимир Гришаненко в інтерв’ю ExPro.

Йдеться про свердловини №32, №33 та №34 на Верхньомасловецькому родовищі, тендер на буріння яких пройшов на Prozorro, де переможцем стали «Горизонти». Буріння свердловин буде виконано «під ключ».

За словами Гришаненка, на одній з площадок вже монтується верстат: там буде пробурено дві похилоскеровані свердловини. А для буріння третьої свердловини наразі будують площадку під верстат.

«Ми вперше пішли на контракт буріння «під ключ». Переможець самостійно шукає сервіси під свердловину, у відповідності до визначених стандартів, технічних параметрів і ціни, які є в угоді, погоджуючи з нами ключові позиції», - зазначив Гришаненко.

Буріння буде здійснюватися двома буровими верстатами «Горизонтів», один з яких Ideco SBS DIR-806. Згідно з програмою буріння, свердловини будуть розвідувальними, а проєктна глибина - 1 102 - 1 401 м.

Гришаненко висловив сподівання, що досвід з буріння свердловин «під ключ» покаже перспективу такої форми отримання сервісних послуг.