БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниГрупа «Надра-Геоінвест» Олександра Кацуби увійшла до ТОП-3 приватних газовидобувних компаній України

Група «Надра-Геоінвест» Олександра Кацуби увійшла до ТОП-3 приватних газовидобувних компаній України

29.12.2023

Група «Надра-Геоінвест» у грудні 2023р увійшла до топ-3 приватних газовидобувних компаній України, повідомляється у щомісячному випуску ExPro Gas&Oil Monthly.

Група «Надра-Геоінвест», до якої крім самого ТОВ «Надра-Геоінвест» входять також ТОВ «Стратум Україна» та ТОВ «Сенс-Д», у листопаді 2023р видобула понад 34 млн куб м природного газу, зайнявши 4 місце серед приватних видобувних компаній України.

Вже у грудні після повної зупинки видобутку ПрАТ «ВК «Укрнафтобуріння», «Надра-Геоінвест» зайняла третє місце серед приватних видобувників.

До повномасштабного вторгнення «Надра-Геоінвест» видобувала близько 7 млн куб м природного газу на місяць. Таким чином, у 2023р компанія наростила місячний видобуток газу майже у 5 разів.

За даними YouControl, «Надра-Геоінвест» заснована у 2007р, керівником з 2016р є Сергій Косарєв. Кінцеві бенефіціари - Олександр та Тетяна Гузенко. Тетяна Гузенко, за повідомленнями ЗМІ, є дружиною Олесандра Кацуби, який працював заступником голови НАК «Нафтогаз України» (2012-2014рр).

Цього року «Надра-Геоінвест» вдало пробурила кілька нових свердловин. «Надра-Геоінвест» володіє спецдозволами на розробку Скоробогатьківського родовища та Воронківсько-Селюхівської групи структур у Полтавській області.