БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини«Брок Сістем» претендує на перемогу в тендері УГВ на облаштування Комишнянського родовища

«Брок Сістем» претендує на перемогу в тендері УГВ на облаштування Комишнянського родовища

02.02.2024

«Брок Сістем» претендує на перемогу в тендері УГВ на облаштування Комишнянського родовища

ТОВ «Брок Сістем» подало найкращу пропозицію в тендері АТ «Укргазвидобування» на облаштування Комишнянського газоконденсатного родовища (ГКР) та реконструкцію установки комплексної підготовки газу (УКПГ) і очікує підписання угоди вартістю 174,6 млн грн.

«Брок Сістем» буде надавати послуги на проєктних майданчиках збірних гребінок (які розташовані біля гирл свердловин №№ 22,62 Комишнянського родовища), тимчасово відведених ділянках для будівництва збірних колекторів, газопроводів-шлейфів, інгібіторопроводів свердловин, факельних ліній та дослідних колекторів у Полтавській області.

Реконструкція Комишнянської УКПГ передбачає монтажні роботи поблизу гирл свердловин Скиданівського ГКР та Комишнянського ГКР та встановлення однієї резервної нитки.

На минулому аналогічному тендері, який завершився 2 червня 2023р, УГВ уклала угоду з ТОВ «Промін Буд Сервіс» на 110,5 млн грн на проведення облаштування та реконструкції Комишнянського ГКР та УКПГ.

ТОВ «Брок Сістем» – заснована в 2021р у місті Києві. Директор та засновник Володимир Куц. З моменту заснування, «Брок Сістем» взяла участь в майже 15 тендерах від УГВ, однак вперше перемогла.