БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовини«Укргеофізика» проведе геофізичні дослідження на свердловинах «Укpнaфти»

«Укргеофізика» проведе геофізичні дослідження на свердловинах «Укpнaфти»

05.03.2024

Державне геофізичне підприємство «Укргеофізика» перемогло в 4 тендерах ПАТ «Укpнaфта» на проведення геофізичних досліджень свердловин (ГДС) і очікує підписання договорів загальною вартістю 182,7 млн грн (без ПДВ). Строк надання послуг – протягом 2024р на свердловинах «Укpнaфти» в Сумській, Полтавській, Чернігівській, Львівській та Івано-Франківській областях. Загальна очікувана вартість тендерів становила 184,5 млн грн (без ПДВ). В усіх тендерах взяла участь одна компанія – «Укргеофізика», яка перемогла в кожному з них.

«Укргеофізика» має провести стратиграфічне та літологічне розчленовування розрізу свердловин, виконати кореляцію з розрізами сусідніх свердловин, виділити у розрізі кожної свердловини пласти-колектори, визначити ефективні характеристики для них та встановити положення контактів між пластовими флюїдами.

Також компанія має визначити оптимальні інтервали перфорації для отримання промислового припливу, визначити фільтраційно-ємнісні властивості та характер насичення окремих пластів, визначити профіль припливу та тип флюїду (що надходить в свердловину), а також провести виміри пластового тиску на кабелях та трубах.

Нагадаємо, «Укрнафта» в січні 2024р оголосила тендер на проведення ГДС на родовищах «Бориславнафтогаз», «Надвірнанафтогаз» та «Долинанафтогаз» за 98,3 млн грн (без ПДВ). Проте, через відсутність пропозицій торги по тендеру було відмінено.