БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниУГВ шукає підрядника для встановлення 6 електровідцентрованих насосів на родовищах в Полтавській області

УГВ шукає підрядника для встановлення 6 електровідцентрованих насосів на родовищах в Полтавській області

08.03.2024

АТ «Укргазвидобування» оголосило 5 березня 2024р тендер на встановлення комплектів установок електровідцентрованих насосів (УЕВН) на 6 свердловинах в Полтавській області. Очікувана вартість замовлених послуг становить 55,96 млн грн (з ПДВ) до 1 липня 2025р. Місце надання послуг: свердловини №10, 37, 40, 90, 152, 205 в Полтавській області.

Компанії можуть подавати тендерні пропозиції до 1 квітня 2024р; звернутись за роз’ясненнями або оскаржити умови закупівлі – до 29 березня 2024р.

Як зазначило УГВ, замовлені УЕВН допоможуть досягти механізованого видобутку пластового флюїду із свердловин компанії. Підрядник має виробити 6 комплектів УЕВН та встановити їх на кожну свердловину.

Перед початком запланованих робіт, необхідно провести синхронізацію з уже наявною на свердловинах системою управління. Підрядник також має провести монтаж УЕВН, налаштувати зв’язок між підземною та наземною частинами телеметричної системи, здійснити герметизацію кабельного вводу кожної свердловини, а також налаштувати параметри обладнання по кожній свердловині, де встановлюється УЕВН. Після завершення монтажних робіт, підрядник має налаштувати та надати доступ до онлайн системи моніторингу за роботою УЕВН механізованого видобутку строком не менше ніж на 1 рік.

Нагадаємо, УГВ наприкінці вересня 2023р оголосило схожий тендер із очікуваною вартістю 55,11 млн грн (з ПДВ). Проте через відсутність пропозицій, торги по тендеру було скасовано.