БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниБК «Горизонти» може пробурити ще дві свердловини для «Укрнафти» на Львівщині

БК «Горизонти» може пробурити ще дві свердловини для «Укрнафти» на Львівщині

10.06.2024

ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» претендує на перемогу в тендері ПАТ «Укрнафта» на споруджування «під ключ» свердловин №3 та №23 на Верхньомасловецькому родовищі у Львівській області. Наразі, сервісна компанія очікує підписання договору вартістю 166,1 млн грн (без ПДВ). Про це повідомляється у ExPro Gas&Oil Weekly.

Очікувана вартість робіт становила 190 млн грн (без ПДВ), а термін будівництва розрахований до 31 грудня 2025р. У тендері взяли участь 4 компанії: ТОВ «Навігатор Комплект» з пропозицією 189,5 млн грн, ТОВ «Нафтогазбуріння» ― 184,3 млн грн, ТОВ «Спецмехсервіс» ― 168 млн грн та БК «Горизонти» ―166,1 млн грн, яка і перемогла в тендері.

«Горизонти» планують надати свої послуги із використанням мобільної бурової установки IDECO-SBS DIR-806 від австрійського виробника, вантажопідйомністю 125 т. Згідно з тендерною документацією, свердловини №3 та №23 – розвідувальні, похило-спрямовані. Проєктна глибина свердловини №3 – 1 405 м, свердловини №23 – 1 415 м.

«Горизонти» пробурять дві нафтові свердловини «під ключ», здійснять кріплення направлень, кондукторів та експлуатаційних колон свердловин та облаштують їх противикидним обладнанням. Під час буріння свердловин «Горизонти» проведуть комплекс досліджень свердловин (ГДС, ВПК, ВСП та ГТД), а після завершення запланованих робіт проведуть випробування експлуатаційних колон разом із противикидним обладнанням на внутрішні і зовнішні надлишкові тиски, міжпакерні та міжколонні простори. «Укрнафта» очікує, що вільний дебіт нафтових свердловин становитиме від 35 до 46 т нафти на добу.

Нагадаємо, ТОВ «Цзяньє Україна» претендує на перемогу в тендері «Укрнафти» на капітальний ремонт трьох свердловин у Полтавській області за 65 млн грн. Строк надання послуг – до 31 грудня 2025р.