БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниКомпанія Total видобула 2 млрд бар. нафти

Компанія Total видобула 2 млрд бар. нафти

15 червня 2015
Компанія Total досягла накопиченої видобутку в 2 млрд бар. на що розробляється нею Блоці 17 на глибоководді біля берегів Анголи. З введенням в експлуатацію родовища Клов (CLOV), Бlock 17 став найбільш продуктивним у компанії Total з досягненням середньодобового рівня видобутку понад 700 бар. Група експлуатує чотири плавучих системи нафтовидобутку, зберігання і вивантаження (FPSO) в основних продуктивних зонах Блока: Жірасол (Girassol), Далія (Dalia), Пазфлор (Pazflor) і Клов.
 
За словами Arnaud Breuillac, який очолює підрозділ пошуково-розвідувальних робіт і видобутку компанії, Блок 17 являє собою зразок високорезультативних глибоководної ділянки. Тут відкрито 15 родовищ, видобуток на яких наростає протягом останніх 14 років. Ця ділянка є символом високих досягнень компанії в справі освоєння глибоководдя.
 
Група посідає лідируючі позиції серед операторів, що працюють на глибоководді Західної Африки, і успішно використовує свій досвід в роботах з освоєння бразильського родовища Лібра (Libra), а також при освоєнні проекту Лагган-Тормор (Laggan-Tormore) на глибоководді Великобританії.
 
 
15 червня 2015
World Oil