БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниКомітет погодив кандидатуру на посаду керівника "Укргазвидобування"

Комітет погодив кандидатуру на посаду керівника "Укргазвидобування"

24 червня 2015
Номінаційний комітет при Кабінеті Міністрів погодив кандидатуру Олега Прохоренко на пост глави правління "Укргазвидобування", замість Сергія Костюка. Про це повідомляє джерело в "Нафтогаз України". Як повідомляється, 24 червня в Міненерговугілля направлений на узгодження проект рішення зборів акціонерів про призначення Прохоренко головою правління "Укргазвидобування".
 
"Представлення нового керівника планується провести 25 червня в офісі" Укргазвидобування ", - повідомляє джерело. За його словами, представляти нового голову "Укргазвидобування" будуть міністр енергетики Володимир Демчишин, міністр економіки Айварас Абромавічус і глава НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв. Як відомо, Прохоренко закінчив Harvard University Kennedy School of Government, працював у низці міжнародних компаній, зокрема, в McKinsey&Company, де відповідав за Східну Європу, Центральну Азію, Каспійський регіон і Центральний схід.
 
"Укргазвидобування" - найбільша газодобувна компанія країни. Як відомо, 18 червня прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк дав вказівку НАК "Нафтогаз Україна" негайно змінити керівництво компанії "Укргазвидобування".
 
Раніше повідомлялося, що НАК "Нафтогаз України" має намір провести відкритий конкурс на посади постійних керівників"Укртранснафти" та "Укргазвидобування".
 
 
 
24 червня 2015
Економічна правда