БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниАмериканський сланцевий підрозділ BHP Billiton планує списати $ 2 млрд. збитку від знецінення родовища Hawkvill

Американський сланцевий підрозділ BHP Billiton планує списати $ 2 млрд. збитку від знецінення родовища Hawkvill

16 липня 2015
Американський сланцевий підрозділ BHP Billiton планує списати 2 мільярди доларів (після врахування податків, сума до обліку податків складе 2,8 мільярда доларів) збитку від знецінення родовища Hawkville, говориться в повідомленні компанії. Причиною списання суми стали завищені витрати по газовому родовищу в Hawkville в Техасі. Після списання нафтогазовий бізнес американського підрозділу буде розташовувати активами приблизно в 24 мільярди доларів. BHP Billiton також планує в 2016 році інвестувати 1,5 мільярда доларів в геологорозвідку і освоєння родовищ нафти і газу на суші в США.
 
«У той час як знецінення активу Hawkville є розчаровує, воно не відображає якості нашого нафтогазового бізнесу в США. Родовище Black Hawk продовжує перевершувати очікування, в той час як Permian пропонує значний потенціал зростання по декількох зонах, а Haynesville, що займає одну з лідируючих позицій по сухому газу в індустрії, забезпечує хороший варіант розвитку на тлі поліпшення умов на ринку », - заявив глава підрозділу BHP Billiton Тім Катт (Tim Cutt).
 
У випадку, якщо ціна на нафту марки WTI повернеться до 60 доларів за барель, нафтогазовий бізнес BHP Billiton в США зафіксує позитивний грошовий потік в 2016 фінансовому році, відзначається в повідомленні компанії. BHP Billiton Ltd. - Світовий лідер гірничодобувної галузі, заснований в 2001 році. Компанія займається видобутком бокситів, вугілля, міді, марганцю, залізної руди, урану, нікелю, алмазів, срібла і титановмістних мінералів. Також BHP Billiton видобуває нафту і природний газ.
 
За матеріалами ПРАЙМ
 
 
16 липня 2015
Oil-Gas-Energy.com.ua