БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниКерівництва Держгеонадр провело зустріч з трудовим колективом ДГП «Укргеофізика»

Керівництва Держгеонадр провело зустріч з трудовим колективом ДГП «Укргеофізика»

10 листопада 2015
09 листопада 2015 року, т.в.о. Голови Державної служби геології та надр України Микола Бояркін зустрівся з трудовим колективом Державного геофізичного підприємства «Укргеофізика» та представниками профспілок. Учасники зустрічі обговорили нагальні питання діяльності ДГП «Укргеофізика». Зокрема піднімались питання щодо фінансування геологорозвідувальних робіт, утримання державного майна, яке перебуває на балансі підприємства, та необхідності модернізації застарілого обладнання.
 
За результатами зустрічі Микола Бояркін запевнив присутніх у всебічній підтримці з боку Держгеонадр України пропозицій фахівців ДГП «Укргеофізика» щодо розвитку геологічної галузі. 
 
Довідково: Державне геофізичне підприємство «Укргеофізика» є найбільшою організацією з проведення геофізичних робіт на нафту, газ та інші види корисних копалин в Україні. Маючи більш ніж 50-річний досвід, підприємство виконує дослідження із застосуванням широкого комплексу геофізичних методів в основних геологічних регіонах України, а також за кордоном. Найбільшу питому вагу в обсягах геофізичних робіт займають сейсморозвідка 2Д, 3Д та геофізичні дослідження в свердловинах.
 
 
10 листопада 2015
Державна служба геології та надр України