БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниПАТ «Укргазвидобування» розпочало проект з Держдепартаментом США і Deloitte з реформування системи закупівель

ПАТ «Укргазвидобування» розпочало проект з Держдепартаментом США і Deloitte з реформування системи закупівель

18 листопада 2015
ПАТ «Укргазвидобування» продовжує реформувати систему закупівель за допомогою технічної підтримки та фінансування Держдепартаменту США і компанії Deloitte. Ця робота проводиться в рамках технічної підтримки Укргазвидобування з боку Держдепартаменту США з реформ корпоративного управління та підвищення ефективності основних корпоративних функцій.
 
Головна мета нового керівництва "Укргазвидобування" - створення сучасної прозорої комерційної газодобувної компанії, яка відповідає кращим міжнародним практикам управління. Для досягнення цієї мети керівництво Укргазвидобування і Офіс енергетичних ресурсів Держдепартаменту США домовилися про широку співпрацю та про фінансування проектів з залученням Deloitte Financial Advisory Services, LLP, до вересня 2016 року. Співпраця включатиме проекти з удосконалення ключових функцій корпоративного управління: системи закупівель, управління персоналом, впровадження системи управління ефективністю, управлінської звітності, впровадження управлінського обліку за міжнародними стандартами фінансової звітності та інших.
 
Як зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко: «Ми націлені на плідну співпрацю з міжнародними організаціями для впровадження в Укргазвидобування кращих світових практик управління та кращої технічної експертизи. За останні місяці, ми співпрацювали з такими організаціями як Petrad, Держдепартамент США, Міністерство енергетики США та інші. Ми дуже раді можливості співпраці з Deloitte в питаннях реформування корпоративного управління. Зокрема, в закупівлях, нова команда вже й сама за короткий час зробила дуже багато з реформування, використавши свій досвід, а технічна допомога Deloitte дозволить вивести рівень ефективності закупівель на дійсно світовий рівень. Ми й надалі працюємо над залученням до "Укргазвидобування" кращих світових практик управління, технічної експертизи і зовнішнього фінансування. Зокрема, зараз розглядаємо проекти з PetroSkills, Європейським Банком Реконструкції та Розвитку, Європейським Інвестиційним Банком та іншими інститутами. Рухаємося і по залученню коштів китайського кредиту для модернізації обладнання. Проробляємо також можливості залучення інвестицій міжнародних нафтогазових компаній у якості партнерів у рамках угод про розподіл продукції ».
 
 
 
18 листопада 2015
Офіційний сайт "Укртрансгаз"