БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниГлава «Газпром нафти» заявив, що видобуток нафти на родовищах компанії буде рентабельна навіть при ціні на нафту в $15 за барель

Глава «Газпром нафти» заявив, що видобуток нафти на родовищах компанії буде рентабельна навіть при ціні на нафту в $15 за барель

21 грудня 2015
Видобуток на традиційних родовищах «Газпром нафти» залишиться рентабельними навіть при ціні на нафту в 15 доларів за барель. Таку заяву зробив сьогодні гендиректор «Газпром нафти» Олександр Дюков в інтерв'ю телеканалу "Росія 24". «Навіть в умовах низьких цін видобуток для нас все рано є рентабельним. Навіть при ціні в 15 доларів за барель, видобуток на наших традиційних облаштованих родовищах все одно буде продовжуватися, і буде приносити прибуток », - зазначив Дюков.
 
«На цих же родовищах, якщо говорити про нове буріння, навіть ціна в 20 доларів за барель дозволить нам нарощувати видобуток і вести буріння», - додав глава «Газпром нафти». Сьогодні вартість ф'ючерса на нафту марки Brent з поставкою в лютому 2016 на біржі ICE в Лондоні опустилася майже на 2% до 36,17 долара за барель вперше з липня 2004 р.
 
Ціни на нафту прискорили падіння після засідання ОПЕК 4 грудня. За підсумками 168-го засідання у Відні міністри нафти країн ОПЕК не прийняли чіткого рішення щодо квот на видобуток через позиції країн, що не входять в організацію. В даний час обсяг видобутку нафти членами ОПЕК оцінюється в 31-32 млн барелів на добу. Попередня квота становила 30 млн бар / добу.
 
 
21 грудня 2015
Oil-gas-energy.com.ua