БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниERU уклала угоду на право ексклюзивної дистрибуції технології інтенсифікації видобутку нафти і газу GasGun в Україні, Польщі та Румунії

ERU уклала угоду на право ексклюзивної дистрибуції технології інтенсифікації видобутку нафти і газу GasGun в Україні, Польщі та Румунії

25 січня 2016
Компанія «Енергетичний ресурси України» отримала права на ексклюзивну дистрибуцію технології GasGun у сфері безводного розриву пласта для нафтових і газових свердловин на ринках України, Румунії та Польщі. Про це йдеться в повідомленні компанії. Технологія GasGun являє собою пристрій інтенсифікації видобутку з використанням твердого палива на основі балістичної технології, запатентованої збройними силами США. Пристрій поєднує в собі удосконалену конструкцію з використанням поступово сгораючих пропелентів, ефективність якої у створенні розривів пласта і підвищенні його проникності була підтверджена незалежним дослідженням.
 
Дейл Перрі, керуючий партнер ЕРУ, зазначив: «Ми бачимо величезний потенціал для проектів у нафтогазовій галузі України і дійсно вважаємо, що технологія GasGun сприятиме підвищенню видобутку на експлуатованих і виснажених свердловинах країни. Ми вважаємо, що геологічні умови в Україні придатні для застосування технології GasGun і з нетерпінням чекаємо початку взаємовигідного співробітництва з українськими нафто- і газодобувними компаніями».
 
«GasGun має перевірений 10-річний досвід застосування своєї технології, що включає понад 10 000 інтенсифікацій видобутку на існуючих свердловинах в Північній Америці, Азії, Африці та на Близькому Сході. Ми раді нашому майбутнього партнерству з компанією «Енергетичні ресурси України», щоб продемонструвати, що наша технологія є правильним технічним рішенням для українського ринку», - заявив Адам Шмідт, генеральний директор компанії GasGun Inc.
 
Керуючий партнер ЕРУ Андрій Фаворов, зі свого боку, підкреслив, що «ми вдячні компанії GasGun Inc. за довіру і раді стати її партнером в Україні. Ми також впевнені, що використання даної технології буде відігравати важливу роль у збільшенні видобутку в нафтогазовій галузі країни, сприяючи забезпеченню енергетичної незалежності України».
 
Довідка
 
Компанія GasGun, Inc. була заснована в 1992 році, спочатку з метою надання послуг інжинірингового консалтингу. У серпні 1994 року компанія виграла грант від Міністерства енергетики США для суб'єктів малого бізнесу на проведення інноваційних досліджень з метою розробки, випробування, оптимізації та промислового застосування технологіі поступового спалювання твердого палива для економічно ефективної інтенсифікації видобутку нафти і газу.
 
 
 
25 січня 2016
Енергополітика. Нафта і газ