БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниХарківська облрада погодила видачу ліцензії "Укргазвидобування" на Східно-Хрестищенську площу

Харківська облрада погодила видачу ліцензії "Укргазвидобування" на Східно-Хрестищенську площу

05 лютого 2016
Харківська обласна рада на сесії в четвер погодила надання ПАТ "Укргазвидобування" спецдозволу на користування надрами по Східно-Хрестищенської площі (Красноградський р-н). "Погодити надання публічному акціонерному товариству "Укргазвидобування" надр в користування з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) Східно-Хрестищенської площі, розташованої в Красноградському районі Харківської області", - йдеться в рішенні.
 
У пояснювальній записці до проекту рішення зазначено, що відповідно до порядку надання спецдозволів на користування надрами, процедура проходить без конкурсу, оскільки "Укргазвидобування" є держкомпанією. Крім того, депутати погодили розширення меж ділянки надр Новософіївської площі, раніше наданої в користування ТОВ "Схід-Енергоресурс" для видобутку нафти і газу.
 
"Погодити розширення меж не більше ніж на 50% наданої раніше в користування ТОВ "Схід-Енергоресурс" Новософіївської площі ділянки надр з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовища), а також збільшення обсягу видобутку корисних копалин за рахунок розширення меж ділянки, але не більше ніж на 50% запасів, визначених раніше наданим дозволом", - зазначено в документі.
 
 
 
05 лютого 2016
UA Energy