БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаМедіаНовиниЯк забезпечити незалежність НКРЕКП для ефективної роботи нової моделі енергоринку?

Як забезпечити незалежність НКРЕКП для ефективної роботи нової моделі енергоринку?

25 квітня 2016 року в інформаційному агентстві «Укрінформ» відбудеться круглий стіл на тему:

«Як забезпечити незалежність НКРЕКП для ефективної роботи нової моделі енергоринку?»

Організатор: діловий портал Hubs (http://hubs.ua/)
Адреса проведення: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16. Початок о 12 год. 00хв. 

Ключові питання для обговорення на круглому столі:

1) Як можна покращити вкрай поганий стан розрахунків на енергетичних ринках (електроенергії, газу, опалення тощо), щоб з’явилася можливість якнайкраще впровадити нові моделі ринків електроенергії та газу?

2) Яким чином у законопроекті № 2966-д «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» забезпечується незалежність та відповідальність НКРЕКП? Які зміни ще потрібно зробити в законопроектідля посилення незалежності НКРЕКП? Яким має бути ступінь контролю держави над енергоринком?

3) Якою має бути тарифна політика НКРЕКП, щоб скоротити рівень перехресного субсидування в енергетиці та забезпечити баланс між економічною доцільністю та платоспроможністю споживачів, скасувати існуючу заборгованість за розрахунками?

Учасники заходу:

1)  Народні депутати – члени Комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, представники Міністерства енергетики, НКРЕКП.

2) Представники підприємств енергетичної галузі, НАК «Нафтогаз України», ПАТ «Укртрансгаз», ПАТ «УкрГазВидобування», облгазів, генеруючих підприємств, обленерго тощо.

3) Експерти енергоринку, галузеві асоціації та інші.