БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаАрхив новостейМісткість ринку рідкоземельних металів перевищить 8 мільярдів доларів

Місткість ринку рідкоземельних металів перевищить 8 мільярдів доларів

25 сентября 2014

 

За інформацією з останньої доповіді "Transparency Market Research" (США), сукупний середньорічний темп зростання (Сстр) світового ринку рідкоземельних металів з ​​2012 по 2018 році прогнозується в середньому на 13%. У 2012 р цей ринок був оцінений в 3930 млн дол. і, як очікується, до 2018 досягне показника 8190 млн дол. Крім того, очікується, що до 2018 року світова обсяги видобутку рідкоземельних металів вийдуть за межі 290 тис.т. 
 
Ринок рідкоземельних металів зростатиме з постійною швидкістю в найближчі п'ять років. Факторами, які сприяють його зростанню, є: попит на акумуляторні батареї з можливістю вторинної переробки, портативне обладнання, електроніка, постійні магніти і комп'ютери. Підвищення попиту на екологічно чисту енергію і заходи, прийняті урядами різних країн для захисту навколишнього середовища, є одним з факторів зростання ринку. Крім того, активно впливає на зростання світового ринку рідкоземельних металів концепція "Чистої екології", прийнята багатьма транснаціональними компаніями. У той же час на ринку існують деякі проблеми, головними з яких є домінування Китаю і коливання витрат. 
 
Найбільша частка у світовій видобутку рідкоземельних металів - 40% загального попиту в 2013 г. - припадає на оксид церію. На другому місці знаходиться оксид лантану - 23,8% за той же період. Оксид лантану в основному використовується в таких галузях, як зелені технології, автомобілебудування, електроніка. 
 
Доповідь "Transparency Market Research" охоплює Європу, Північну Америку, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, з акцентом на Китай і решта світу. У доповіді подана всеосяжна інформація про картину конкурентного середовища на ринку та профільної діяльності найбільших гравців, таких як Lynas Corporation Ltd., Inner Mongolia Baotou Steel Rare Earth Hi-Tech Co, Indian Rare Earths, Great Western Minerals Group, China Rare Earth Holdings, and Molycorp. 
З усіх питань, що стосуються даної новини, звертатися в першоджерело. 
 
 
25 вересня 2014 
SteelLand.ru