БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаАрхив новостейBP має намір нарощувати видобуток нафти і газу в довгостроковій перспективі

BP має намір нарощувати видобуток нафти і газу в довгостроковій перспективі

11 грудня 2014

 

Британська нафтогазова компанія BP очікує збільшення видобутку нафти на своїх традиційних і глибоководних родовищах, а також зростання видобутку газу в довгостроковій перспективі, випливає з прес-релізу компанії.
 
"Ми очікуємо зростання від наших традиційних і глибоководних активів, а також збільшення вкладу газу. Також ми маємо в своєму розпорядженні якісними трубопроводами, здатними підтримати базовий зростання після 2020 року", - наводяться в релізі слова генерального директора бізнесу upstream (розвідка і видобуток вуглеводнів) Ламара Маккея (Lamar McKay).
 
З цього моменту по 2020 рік бізнес upstream сконцентрується на нафті. BP розраховує запустити нові проекти, які можуть збільшити добовий видобуток більш ніж на 900 тисяч барелів нафтового еквівалента.
 
"Хоча поточна ситуація залишається складною, BP залишається у вигідному положенні, щоб управляти бізнесом upstream в довгостроковій перспективі", - сказав Маккей.
 
У жовтні BP заявила, що може скоротити капіталовкладення на 1-2 мільярди доларів в 2015 році. У березні компанія прогнозувала обсяг капіталовкладень на рівні 24-26 мільярдів доларів.
 
Протягом найближчих п'яти кварталів, включаючи поточний, компанія розраховує витратити близько 1 мільярда доларів на оптимізацію діяльності в сферах upstream і downstream та корпоративного управління.
 
 
 
11 грудня 2014
«Нафта Росії»