БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаАрхив новостейАсоціація "Надрокористувачі України" та ТОВ "Укр-Китай Коммунікейшин" підписали договір про партнерство і співробітництво

Асоціація "Надрокористувачі України" та ТОВ "Укр-Китай Коммунікейшин" підписали договір про партнерство і співробітництво

27 сiчня 2015

 

22 січня 2015 Асоціація «Надрокористувачі України» і компанія «Укр-Китай Коммуникейшин» підписали договір про співробітництво та партнерство. Дане співробітництво спрямоване на розвиток можливостей по залученню додаткових іноземних інвестицій, створенню нових проектів у галузі надрокористування, що в перспективі дозволить розвивати вітчизняний бізнес і економіку країни в цілому.
 
Розвиток геологічної галузі України є пріоритетним завданням, враховуючи не тільки географічне положення країни, а й інтеграцію промислового комплексу в центрально- та східноєвропейський економічний простір. Актуальним є питання розширення ринків збуту української продукції, не тільки аграрного сектора, а й товарів вітчизняної промисловості, тому створення умов для ефективної бізнес комунікації між представниками українського бізнесу з іноземними колегами дозволить втілити в життя ряд взаємовигідних проектів у сфері науково-технічної діяльності, введення цивілізованих правил ділового партнерства, впровадження соціальних програм, проведення спільних громадських заходiв, виконання робіт та надання послуг суб'єктам господарської діяльності.
 
Крім того, підписання партнерської угоди дозволить обмінюватися інформацією в рамках спільних інтересів, проводити публічні заходи, а також вибудовувати соціально-партнерські взаємини з третіми особами.
 
Асоціація «Надрокористувачі України» створена в 2008 р. Упродовж своєї дiяльностi «Надрокористувачі України» є активним учасником добувної галузі та в рамках своєї роботи організація сприяє налагодженню відкритого діалогу та взаємодії державних органів і надрокористувачів, інвесторів, громадських інститутів.
 
ТОВ «Укр-Китай Коммуникейшин» була створена і розвивається, як міст, що з'єднує бізнесменів України та Китаю. Вже 10 років компанія надає послуги з комплексного обслуговування. Власні представництва в ключових індустріальних регіонах Китаю (Пекін, Нінбо, Гуанчжоу) дозволяють максимально якісно і оперативно виконувати поставлені задачі кліентiв, допомагаючи виходити на ринок Китаю і імпортувати сировину і готову продукцію, а також українським виробникам експортувати свої товари в Китай.
 
 
 
 
27 січня 2015
Прес-служба АНКУ