БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаАрхив новостейДослідження і освоєння запасів нафти і газу в Кувейті в майбутньому будуть сприяти передові технології компанії GE Oil & Gas

Дослідження і освоєння запасів нафти і газу в Кувейті в майбутньому будуть сприяти передові технології компанії GE Oil & Gas

05 лютого 2015
Дослідження і освоєння запасів нафти і газу в Кувейті в майбутньому будуть сприяти передові технології компанії GE Oil & Gas, світового лідера в області сервісної підтримки енергетичного сектора, повідомляє Oil and Gas Technology Педді Харріс.
 
Напередодні відкриття щорічної, вже 16-й, зустрічі, яка повинна пройти у Флоренції, італійська компанія глобального сервісу GE Oil & Gas, що забезпечує підтримку своїм клієнтам у більш ніж в 100 країнах світу, підписала меморандум про наміри з однією з найбільших в світі компаній з видобутку та експорту нафти Kuwait Oil Company (KOC) - дочірньою компанією національної енергетичної корпорації Kuwait Petroleum Company (KPC). Меморандум передбачає дослідження, допомога у виробленні найбільш економічних рішень для нафтогазового сектора та вдосконаленні його інженерно-технічного обслуговування. Власний персонал GE Oil & Gas по всьому світу складає більше 43 тис співробітників.
 
«Ця угода підтверджує довготривалу співпрацю з КОС, тепер ми поширюємо наші відносини на сферу технології - ми ділимося нашою базою знань і передових методик», - зазначив президент і виконавчий директор відділу «Близький Схід, Північна Африка та Туреччина» GE Oil & Gas Рамі квазі .
 
GE Oil & Gas володіє значним портфоліо високотехнологічного обладнання по всіх сегментах нафтогазової індустрії. Це один з головних постачальників турбомашин, компресорів, насосів, статичного обладнання та систем вимірювання. Більше 20 тис одиниць обладнання надійно працюють в уже завершених проектах.
 
«Якщо ми хочемо рухатися вперед, то успіх буде визначатися співпрацею з місцевими та міжнародними інститутами. Ми наближаємося до GE Oil & Gas в руслі наміченої нами стратегії, якої відповідає і співпрацю з кувейтським дослідним центром Kuwait International Petroleum Research Center's (KIPRC). Перед нашою компанією стоять нові виклики, відповісти на які можна тільки з'єднанням впроваджуваних технологічних інновацій та навчання власного персоналу КОС », - заявив виконавчий директор Kuwait Oil Company Хашем Хашем, який підписав Меморандум про наміри разом з президентом і виконавчим директором відділу турбомашинах інновацій GE Oil & Gas Рафаелем Сантаной.
 
Італійська компанія співпрацює на Близькому Сході з провідними нафтовими і газовими компаніями, інвесторами нафтохімічної галузі та виробництва електроенергії.
 
 
За матеріалами Oil and Gas Technology
 
 
5 лютого 2015
oil-gas-energy.com.ua