БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаАрхив новостейRockwell Diamonds отримала нові ліцензії на видобуток у ПАР

Rockwell Diamonds отримала нові ліцензії на видобуток у ПАР

Компанії Rockwell Diamonds надали нові ліцензії на розвідку і видобуток на території 50 тис. Гектарів в центральному районі річки Помаранчевої в ПАР. У заяві компанії йдеться, що права на розвідку родовищ та видобуток алмазів, а також придбані нещодавно додаткові активи та ліцензії дозволять Rockwell отримати доступ до більшої частини басейну Помаранчевої довжиною понад 100 км.
 
Нещодавно компанія уклала умовне угоду про придбання трьох алювіальних родовищ у компанії Bondeo 140, зокрема проектів Ремхоогте / Холслоот (Remhoogte / Holsloot) і Бо-Каро (Bo-Karoo). На них вже було видобуто 7300 каратів високоякісних алмазів, в середньому їх вміст у породі становить 0,8 карата на 1 кубічний метр руди, а вартість - $ 3-4 тис. За карат. Rockwell також заявила, що всі ці придбання допоможуть їй збільшити свою присутність в регіоні.
 
"Ми впевнені в тому, що наше придбання проектів Ремхоогте / Холслоот і Бо-Каро виявилося дуже вигідним. Вони стануть основою подальшої стратегії зростання Rockwell Diamonds в районі річки Помаранчевої, - заявив генеральний директор компанії Джеймс Кемпбелл (James Campbell). - Перспективні запаси проекту Ремхоогте / Холслоот складають 11-12 млн кубометрів наносний алмазоносних породи, а зміст каменів оцінюється на більш високому рівні, ніж на наших поточних проектах у цій зоні. більше того, шахти на цих проектах відкрилися зовсім недавно, їх потенціал зростання обумовлений введенням в експлуатацію трьох нових підприємств для переробки руди, на яких встановлено новітнє рентгенівське обладнання для забору проб ".
 
 
9 лютого 2015
Rough & Polished