БАГАТСТВО НАДР – СИЛА КРАЇНИ

 


UA EN
UA
ГоловнаАрхив новостейEndiama бажає співпрацювати з інвесторами

Endiama бажає співпрацювати з інвесторами

11 лютого 2015

 

Ангольська державна алмазодобувна компанія Endiama має намір встановити дружні відносини з провідними корпораціями у сфері розвідки та розробки родовищ і ограновування алмазів. В інвестиційному довіднику компанії, отриманому Rough & Polished на що проходить зараз в Кейптауні гірської інвестиційної конференції, йдеться про те, що в даний момент знання про мінеральні запасах Анголи знаходяться в зародковому стані, і тільки близько 40% території країни було досліджено з метою визначення цих запасів.
 
Стверджується, що в даний момент Endiama веде переговори про розвідку 108 алмазних проектів. Вони розташовані в провінціях Північна і Південна Лунда, Мошико, Маланже, Південна Кванжа, Уиже, Бие, Квандо, Кубанго і Заїрі. Також в Анголі розташоване 600 розвіданих кімберлітових трубок, з яких тільки кілька мають достатні запаси алмазів і комерційний потенціал.
 
В даний момент комерційний видобуток алмазів виробляється лише на 0,66 квадратних кілометра трубки Катока (Catoca) у Південній Лунді, що складає близько 80% усього видобутку в країні. Російська алмазодобувна компанія АЛРОСА поряд з іншими компаніями та державної Endiama бере участь у розробці проекту Катока. Кімберліт Катока знаходиться на четвертому місці за розміром у світі.
 
 
 
11 лютого 2015
Rough & Polished